Vesti dana

Vesti dana informativni portal sa vestima

Opozicija nema ni teoretske šanse da pobedi SNS, čak i ako se Vučić ne kandiduje

Iako se mnogi lideri opozicije nadaju da bi na sledećim izborima mogli da ostvare neke vidljive i značajne rezultate, istraživanja i ankete pokazuju daje to skoro pa nemoguće.

Najnovije ankete pokazuju, da ako bi se izbori održali sada SNS bi ponovo ubedljivo ponedio na njima i to ne samo opoziciju, već i svoje koalicione partnere.

Odlični rezultati koje ova Vlada ostvaruje, na svim poljima, doveli su do toga da građani imaju neograničeno poverenje u sadašnju vlast i da im nije ni na kraj pameti da razmišljaju o njihovoj promeni. S druge strane imamo totalno razjedinjenu i bezidejnu opoziciju, koja nema ni plan ni program već im se celokupna kampanja zasniva na sejanju mržnje i lažnim obećanjima.

Građani dobro znaju kako su prošli za vreme bivšeg režima pa više ne nasedaju na njihova lažna obećanja.

Po društvenim mrežama kruže neproverene informacije da se Aleksandar Vučić neće kandidovati na sledećim izborima, pa tu vide šansu i misle da SNS nema drugih kandidata. Ali istraživanja pokazuju da će opozicija biti potučena do nogu sve i da se Aleksandar Vučić ne kandiduje na sledećim izborima, što naravno nema razloga da se desi, jer ima neograničeno poverenje građana Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *